به گزارش روابط عمومی شرکت اطلاعرسانی و آموزش بورس، این کتاب که در نوع خود اولین است، به بررسی ارز دیجیتال، کاربرد قرارداد هوشمند در مالیه اسلامی و همچنین تاثیر نظام نظارتی و تنظیمگری پرداخته است.
نویسندگان این کتاب از کشور مالزی، پژوهشگران و فعالان برجسته این حوزه هستند و تلاش کردهاند محتوایی کاربردی برای بانکداران، سیاستگذاران، تنظیمکنندگان قوانین، آموزشدهندگان و دانشجویان فناوری مالی ارائه دهند.
هدف پدیدآورندگان، مرور فرآیند تکامل زنجیره بلوکی و فناوری مالی برای بهبود درک پایهای مخاطب و همچنین نحوه عملکرد این دو، بهمثابه اجزای سازنده دورنمای نظام مالی دیجیتال است.
فناوری مالی، جامعه مالی را به هم نزدیک میکند و به همین نسبت نیز آثار گستردهای بر مالیه اسلامی دارد که هدف آن دسترسی همگانی به خدمات مالی بدون هرگونه جانبداری است.
فینتک اسلامی، بهطور خاص در ۵۷ کشور عضو سازمان همکاری اسلامی، رشد چشمگیری را تجربه میکند و بانکداری، بیمه سرمایهگذاری (تکافل) و مدیریت ثروت را متحول کرده است.
مالیه اسلامی، بهطرز شگفتآوری در زمانی کوتاه به یک نظام مالی کامل در چشمانداز مالی جهانی تبدیل شده است و حتی در کشورهای غیرمسلمان با جمعیت مسلمان به نرخ رشد دو رقمی دست یافته است.
دیجیتالیسازی و دگرگونی در بخش مالی؛ ظهور فناوری مالی و تکامل جهانی؛ فناوری منطبق با شریعت و چشمانداز آن؛ کاربرد زنجیره بلوکی در چشمانداز مالیه اسلامی؛ قرارداد هوشمند و مالیه اسلامی؛ مقررات فناوری مالی و... از جمله سرفصلهایی است که در این کتاب به آن پرداخته شده است.
این کتاب توسط "نفیس علام، لوکش گوپتا، عبدالحسین ضامنی" تالیف شده و "رضا تهرانی" از اساتید پیشکسوت و برجسته حوزه مالی و"فرزاد جعفری" پژوهشگر این حوزه، اقدام به ترجمه آن کردهاند.
"فناوری مالی و مالیه اسلامی؛ دیجیتالیسازی، توسعه و دگرگونی" در قطع وزیری و ۲۵۶ صفحه و بصورت دورنگ چاپ شده است.
این کتاب از طریق کتابفروشیهای سراسر کشور و همچنین سایت انتشارات بورس به نشانی boursepub.ir قابل تهیه است.